DREAMHACK IS PROUD TO SPONSOR “ÅRETS NÄTÄNGEL – GAMING

EN: DREAMHACK IS PROUD TO SPONSOR “ÅRETS NÄTÄNGEL – GAMING”

 
STOCKHOLM, SWEDEN
NOVEMBER 19, 2018

During this year “Årets Nätängel” gala, DreamHack, in cooperation with mySafety Försäkringar, will give out a newly instituted award in the category “Årets Nätängel – Gaming”. The award has been instituted to highlight the good role models and examples within the ever-growing gaming community.
 

Gaming is bigger than ever, making it become an immensely popular movement. According to data from Mediavision (Q4, 2017), as many as 650,000 people are watching gaming and esports in the Nordic countries every day.
 
There are players, teams, streamers, organizations, and corporations within the community making good efforts to create a good atmosphere and a positive environment online. These efforts also extends to other social settings. With the “Årets Nätängel – Gaming” award, DreamHack and mySafety Försäkringar, wish to highlight these good examples and reward them for their efforts.
 
In gaming, the negatives are often highlighted, but with this award, we’re able to highlight those doing something good and showing the way for others””, said DreamHacks CEO, Marcus Lindmark. “We are happy to create this award together with mySafety Försäkringar, to highlight the good examples and place them in the spotlight..”
 
The award is presented during the “Årets Nätängel” gala, taking place at Nalen in Stockholm, Sweden, on November 19.
 
Everyone is welcome to nominate their own candidates for the award. Following the nomination process, a jury, picked by DreamHack and mySafety Försäkringar, will take over and select a number of nominees as well as the final winner.

 
Nominated your candidates at metromode.se/arets-natangel. The nominations closes on October 22.

 
For more information, please contact:

 • DreamHack
  Per Sjölin,
  Press and PR Manager
  per.sjolin@dreamhack.com
  +46 730 25 31 99
 • mySafety Försäkringar
  PA Prabert,
  Deputy CEO
  pa.prabert@mysafety.se
  +46 734 48 94 21

SE: DREAMHACK STOLT SPONSOR AV ÅRETS NÄTÄNGEL – GAMING

 
STOCKHOLM, SVERIGE
19 NOVEMBER, 2018

DreamHack, i samarbete med mySafety Försäkringar, kommer under Årets Nätängel-gala att dela ut pris i den nyinstiftade kategorin Årets Nätängel – Gaming. Priset avser att lyfta fram de goda förebilderna och exemplen inom det ständigt växande gaming-communityt.
 

Datorspelande och gaming är större än någonsin, vilket har gjort att det idag beskrivs som den nya folkrörelsen. Så många som 650 000 människor tittar på esport och gaming dagligen i Norden, enligt analysföretaget Mediavision (Q4, 2017).
 
Inom communityt finns spelare, lag, streamers, organisationer, föreningar och företag som gör positiva insatser för att skapa en god atmosfär och en positiv miljö på nätet. Dessa insatser sträcker sig även ut till andra sociala mötesplatser. DreamHack och mySafety Försäkringar vill genom priset Årets Nätängel – Gaming lyfta fram dessa goda exempel och belöna deras insatser.
 
I spelsammanhang lyfts ofta negativa exempel fram, men med detta pris kan vi också lyfta fram de som gör något gott och visar vägen för andra”, säger DreamHacks CEO, Marcus Lindmark. “Vi är mycket glada att tillsammans med mySafety Försäkringar skapa detta pris för att i stället belysa och lyfta fram positiva exempel.”
 
Priset delas ut under Årets Nätängel-galan som går av stapeln på Nalen i Stockholm den 19 november.
 
Alla är välkomna att lämna sina egna nomineringar till priset. Efter nomineringsprocessen kommer en jury, utsedd av DreamHack och mySafety Försäkringar, att ta över för att välja ut ett antal nominerade samt den slutliga vinnaren.

 
Lämna in din nominering på metromode.se/arets-natangel senast den 22 oktober.

 
För ytterligare information, vänligen kontakta:

 • DreamHack
  Per Sjölin,
  Press- och PR-manager
  per.sjolin@dreamhack.com
  +46 730 25 31 99
 • mySafety Försäkringar
  PA Prabert,
  Vice koncernchef
  pa.prabert@mysafety.se
  +46 734 48 94 21